Futbol Hayatı Devam Eden En Gıcık On Futbolcu

10. Luis Suarez

İvanoviç'i ısırması ya da Evra'ya karşı sarfettiği ırkçı kelimeler yüzünden değil de; adam cidden gıcık. Hollanda macerasından başlayan gıcıklaşma serüveni Barcelona'da durmamacasına devam ediyor.

9. El Hadji Diouf


Aklımda hep top toplayıcı çocuklara yaptığı hanzolukla kalacak vasat gölcü.

8. Emre Belezoğlu


Sanırım fazla sebep sayıp kafa bulandırmaya gerek yok.

7. John Terry


Adam tamamen İngiliz kibirini temsil için yaşıyor resmen. Saha içinde duruşu, pis bakışları, sertlikle pislik arasında gidip gelen futboluyla listede olmasına şaşılmayacak bir isim John Terry.

6. Cristiano Ronaldo


Kameralar genel plandayken bu adamı izlemek futbol adına dünyanın en büyük keyiflerinden biri ama plan genelden özele kayınca tüm büyü bozuluyor.

5. Pepe


Bu arkadaş için de fazla söze gerek duyulmaması kimseyi şaşırtmaz sanırım.

4. Mario Balotelli


Her ne kadar arada gözü yaşlı halini görüp hizlensek de; inanılmaz derecede gıcıklık potansiyeli barındırıyor. Futbol oynamadan büyük topçu rolüne soyunmada da üzerine yok.

3. Nigel de Jong

Sert görünüm altında çirkefleşme dürtüsünün en iyi örneklerinden.

2. Hulk


Niyeyse hiç içim ısınamadı. Futbolcudan çok güreşçiyi andıran oyun stili, uzaktan vurduğu sert şutlar, hepsi hep çok itici gelmiştir.

1. Zlatan İbrahimoviç


Bu kadar büyük bir yetenek olup da, bir o kadar da gereksiz olabilmek sadece ona özgü sanırım. Dünyanın en büyük günahını adam kendi bedeniyle temsil ediyor. Gol kadar kibrinde kralı; İbrakadavra...

Yorumlar