2002'den Bir Rüzgar: Güney Kore


Şimdi; şu Uruguay, Fransa, Yunanistan gibi takımlar ön liberolarını falan da alıp ilk uygun uçakla evlerine dönebilirler, hiç derdim değil. Güney Kore, kupanın 'esas adamlar'ına müthiş bir ikaz gönderdi bugünkü maçta. Kısa, süratli ve çoğunlukla yüksek yüzdeli paslarla 90 dakikayı Yunanistan'a zehir ettiler. 2-0'dan sonra bile sadece ve sadece savunma yapmaya çabalayan bir takıma da müstahaktır.

Güney Kore 2-0 Yunanistan

7' Jung Soo Lee
52' Ji Sun Park



Arjantin, galibiyetle başladı. Tam beklenildiği gibiydiler aslında; sahanın son çeyreğinde hemen her topta tehdit edici ancak ve ancak ortadan ikiye bölünmüş gibiydiler... Veron da çıkınca neredeyse orta sahasız bir takıma dönüştüler. Bu takımın ne yapabileceğini belirleyen Messi'den önce Veron-Mascherano olacak sanki. Messi demişken; bugün eksik olan tek şey şanstı, çok ama çok acayip işler yapacak bu adam.



Arjantin 1-0 Nijerya

6' Heinze

Yorumlar

  1. Beklemediğim kadar güzel oynadılar. Avustralya'ya kupon yapmıştık ama en iyi Asya takımı bunlar olur diye korktum ben. Hadi hayırlısı.

    YanıtlaSil
  2. Adsız;

    Aynı kupon ben de mevcut:) Neyse, yeter ki güzel futbol oynayan takımlar çoğunlukta olsun. Bizim kuponlar yatsa da olur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder