'Rocky' Bir Yalandı ve Bir Zamanlar Weah Vardı


‘Bu hareketleri yapabilecek tek bir profesyonel futbolcu bile tanımıyorum,’ diye özetlemiş Weah, Street Style 2010 finalinde olup bitenleri. Gecenin bizdeki gündemi Fatih Şaşmaz’ı finalde bulamamanın hayal kırıklığıyla tribünlerin müthiş desteğini alan ‘Rocky’nin hareketlerinin göz boyamaktan ibaret olup olmadığının tartışması arasında gitti geldi. Diğerlerinin aksine Rocky topu çok az sektirerek, genellikle ayak bileğinin üzerine sıkıştırarak gösterisini tamamladı. ‘Freestyler’ mıdır rapçi midir derken Weah da bize benzer düşünmüş olacak ki tribünlerin inanılmaz desteğine rağmen ilk turu zorla, 2’ye karşı 1 oyla geçti. Sonrasında da elendi.

Turnuvanın favorisi ‘Sean’ın havlu atmasını sağlayan isimse Avusturya’lı bir Türk, Faruk Onmaz’dı. Onmaz turnuvayı dördüncü sırada bitirdi, şampiyonluk ünvanı ise Norveç’li Anders Salum’a gitti.




7’si gitti, 1’i kaldı. Son Cape Town’a tahmini varış zamanımız 20-25 Mayıs gibi gözüküyor. Sonra ver elini İstanbul. 8 ay Cape Town’da vakit öldürdükten sonra Dünya Kupasını evimizde izleyeceğiz. Deli derler adama:)



Son olarak Cape Town/Street Style çıkartmamıza ilgisiz kalmayan Blog İdman Yurdu’na teşekkürler. On Kusurlu Hareket, muhtemelen son kez Afrika kıtasından bildirdi…

Yorumlar