Fatih Şaşmaz ve Street Style


“Bu sporu birkaç yıldır takip ediyorum. Seviyenin inanılmaz bir noktaya ulaştığını ve önümüzdeki birkaç günde harika hareketler izleyeceğimizi söyleyebilirim. Bu sporcular futbol topuyla yerçekimi kanununa meydan okuyan işler yapıyorlar.” demiş Edgar Davids, finali Cape Town’da gerçekleşen Street Style’dan bahsederken.

Aceto Blog sağolsun; konuyla ilgili post’u görmesem, 7 aydır her onbeş-yirmi günde bir yolum Cape Town’a düşmesine rağmen Street Style 2010 dünya finallerinden de Fatih Şaşmaz’dan da haberim olmayacaktı. Şimdi cebimizde final biletleri (Bu biletleri nasıl edindiğim ayrı bir post ve ayrı bir azap konusu; sadece Biletix’i öpüp başınıza koyun, bir gün “Computicket” diye bir şeyle karşılaşırsanız hemen olay mahalinden uzaklaşın diyeyim.) 28’i akşamını bekliyoruz. Tarihi Ümit Burnu kalesinin burnunun dibinde “Grande Parade”, elimizdeki adres tarifi bu. Çoğunlukla deniz seferinde olduğum için cep telefonu üzerinden ve çokça problemli bir şekilde gerçekleştirebildiğim internet bağlantısına güvenemediğimden sıcağı sıcağına olamasa da ilk fırsatta final izlenimleri ve fotoğrafların da (düzgün bir şeyler yakalamayı becerebiliriz umarım)blogda yerini alacağını belirteyim.

Özetle On Kusurlu Hareket de Cape Town’da, Fatih Şaşmaz’la omuz omuza:) Kadromuz bendeniz Draffut, değerli çevirmenimiz Rintintin ve bayrağı arşa doğru sallamakla görevli birkaç dost. Finalden sonra görüşmek üzere…

Yorumlar