Yer6 Hafıza Projesi (pek mühim duyuru)

"...Yer6 hafıza projesinin amacı, ulaşabildiğimiz tüm fanzinleri, yeni ve eski sayılarıyla, biraraya getirip arşivleyerek, önümüzdeki on yıl içinde bir Yer6 Kitaplığı oluşturmaktır.
Siz de bu Yer6 Hafıza Kitaplığına katkıda bulunmak isterseniz, yeryüzünün neresinde 'fotokopi eylem' yapıyor olursanız olun, bize elinizdeki fanzinleri kargoyla karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Gönderdiğiniz fanzinler sizin adınıza arşivlenip Yer6 Kitaplığına eklenecektir..."
Diyor teknolojik modernizme karşı mesafeli, mimari konusunda hassas ve rahatsız, toplumsal kaosa ve linç kültürüne karşı, kapitalizme karşı morali bozuk, deli veli arası maskistanbul insanları... Mutlak suretle kulak verilmeli. Ayrıca bildiğim kadarıyla ilk önce elektronik ortamda biraraya getirilip arşivlenecek fanzinler. Bu şahane çabaya ve 'şerefsizim aklıma gelmişti' projeye tez destek verile!
Aha da kuşbakışı kroki; Bahariye Caddesi, Ali Suavi Sokak No: 22/6 Kadıköy/İstanbul
Tel: (216)3478780
E-mail: mask@maskistanbul.org Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir


Yorumlar