Ediz Bosna Milli Takımını Seçmiş, Vah ki Ne Vah!


Bu cümleden özneyi kaldırıp yerine herhangi bi' gurbetçi oyuncu ismini yazarsak hiç eğreti bi' anlatımla karşılaşmayacağız. Fakat Boşnak kökenli bi' oyuncunun Türk milli takımını seçmeyip Susiç'in de ısrarıyla Bosna adına oynamayı seçmesi nedense bizim için şok karar niteliği taşıyor. Stoper yokluğu ya da yoksunluğu bu kadar had safhadayken eldeki kalbur üstü sayılabilecek bi' adamı kaptırmak az da olsa can sıkıcı görünse de, 21 Ocak 2007'deki Vestel-Gökçekspor maçında yaptığı o meşhur hareket yüzünden vicdanen kendisinden pek hazzetmem. (Beyaz bere takıp idmana çıkan ya da tribünde çılgın atan vicdan özürlülerden hazzetmediğim kadar)
Nihayetinde şok karar diye niteleyip vahvah çeken arkadaşlara tavsiyem, Bank Asya, Süper Lig hatta daha alt katagorilerde istihtam ettiğimiz (alt yapı hırsızlığı yaptığımız da söylenebilir) gurbetçi topçulara saysınlar...

Yorumlar

  1. ben bu heriften bir halt olacağını düşünmüyorum. 3 büyüklerden birine gelsin baki mercimekten daha fazla değer verilmez. gözönünde değil diye yere göğe koyamıyorlar.

    YanıtlaSil
  2. ben de,
    bursa'nın altay'dan aldığı ibrahim'i tercih ederim. her ne kadar fazlaca servet'i andırsa da :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder