Kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder... bik bik de bik bik...

''Shabani Christophe Nonda'ya kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz'' şeklinde bi' resmi açıklama yapılmış. Futbol profesyonelce oynanan bi' oyun türküsünü alt telden çalıp vefasızlığın tarihini dolu dizgin yazmaya devam ediyor gibi Galatasaray. İşin garip tarafı, birileri haklı olarak Kewell gitmedi diye de sevinebiliyor.
Bi' gün kasıtlı faul yaptığını ya da sahada birinin üzerine yürüdüğünü, olmadı yedek kaldım diye mızmızlandığını, ulan adamın kaşlarını çattığını bile görmedim ben. Böyle acaip sevimli de bi' adamdı. Artı sanırım Galatasaray'a kimsenin umrunda olmasada ciddi ciddi kalbur üstü katkılar da yaptı.
Söylenecek söz de yok aslında, Leo Franco'nun Atletico maçında forvet oynamasını dilemekten başka... " Bu ne yaman çelişki anne "

Yorumlar

  1. Nonda en zayıf halkaydı kadroda yabancılar arasında ve sisteme uymuyordu. Buna rağmen çok karakterli ve iyi bir insandı ama diğer tarafta da Kewell vardı. Kimseyi suçlamak doğru olmaz bu durumda çünkü yapılması gereken yapıldı.

    YanıtlaSil
  2. ee iyi güzelde sezon başından beri adam koşamıyordu yahu. kör ölür badem gözlü olur hesabı sizinkide.

    YanıtlaSil
  3. @Ata1905
    illahaki öyle oldu ama gönderiliş şekli zalimce gözüküyor burdan. Gio'nun da transferi ne kadar gerekliydi sabaha kadar tartışılır. Artı son olarak transfer döneminin bittiği dakikaya kadar Kewell'ın kalacağı hakkında kesin emin olmamak lazım.
    @bonaventure
    :)) badem gözlü kör muhabbeti değil de, o sırada Gio havaalanına inmekteydi, bu kadrolu havaalanı çılgınlarının 20 yaşındaki bi adama Best muamelesi çektilerini görünce darlandım herhal. Ayrıca o kadro ve mevkii sahibi şakşakçı arkadaşların onda birini de Nonda'yı yolcu ederken görmek istiyorum. Nihayetinde hayırlı olsun diyelim, adettendir. :))

    YanıtlaSil
  4. linderothda efendi adamdı, o da gitmesemiydi

    YanıtlaSil
  5. Leo yu nasıl göndericeksin, Nondayı bile gönderirken maliyet çıkarken Leo çok daha fazla maliyetli. Birde kaleyi Aykut a mı teslim edeceğiz:)

    YanıtlaSil
  6. @metak
    hacı, ufuk desem sana bi' şey ifade eder mi?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder