Hanım Koş Jo Avrupa Kupasında Yok Diyorlar!


Şimdi başlıktaki bu mızmızlığı bi' kenara atıp sakin sakin düşündüğümüzde ve elde ki verileri masa üzerine tek tek dizdiğimizde ortaya çıkan sonuç; iyi bi' transfer olduğu yönünde.(kendi payıma öyle)
Zira; Bir, bu adamın yaşı daha 22.
İki, eğer bu Elano kankasıyla hizipçilik yaptıkları ya da disiplinsizin şahı oldukları doğruysa-ki bana niyeyse pek olasılık dahilinde görünmüyör bu retorik- zaten 6 ay gibi kısa süreli kiralık bi' sözleşme yapıldığından, teşekkür edilip gönderilebilir. Elano'nun sözleşme süresini düşünmek daha akıllıca bu konuda.
Üç, eğer çok kalender, mülayim bi' kardeşimiz çıkarsa da, şu hala resmi olarak duymadığımız opsiyon hikayesi sayesinde seneye de Aslantepe semalarında kanat çırpmaya devam eder. Dünya Kupasına gider mi? bilemem, Dunga bu, topçuyken de hazetmezdim.
Dört, ... varsa başka bi' şey onu da siz söyleyin.
Bence yekünde iyi bi' transfer; tabii makul bi' fiyatla satın alma opsiyonu varsa. Ve Avrupa ligi için de Nonda şimdilik çok da kötü bi' ihtimal olarak görünmüyor bana. (Monaco'daki halinin dörtte biri bile tur için Baros kadar katkı yapar) Zaten olmadı, Galatasaraylıların kanatsız meleği Haldun Üstünel, yarın akşam havalanına başka bi' bombayla süikast düzenler. Olur mu? Olur...

Yorumlar

  1. cocosiyankino22 Ocak 2010 14:34

    dört - galatasarayın yıl sonunda alınacak "tivi bitti diji" pastasının büyük diliminde gözü var, diyor bu transfer.

    YanıtlaSil
  2. @cocosiyankino
    illahaki, ama bunu vizyonsuzluk diye nitelememek lazım. zira en bilindik şarkı: "endüstriyel futbol" Artı seneye ŞL'nden kolayca alınabilecek 20-30 milyon euro var. Bu digi para da bi' 50'yi bulur deniliyor. O yüzden tamamen mantıklı bi' transfer.

    YanıtlaSil
  3. dos santosda gelirse yemede yanında yat

    YanıtlaSil
  4. benim gönlüm de nonda nın kalmasından yana. sezon sonu bitecek zaten sözleşmesi. giovanni dos santos da tam bir forvet değil, arda'nın meksika şubesi gibi. atletico maçı için nonda dan iyi bir seçenek olamaz.
    tobias a da hoşçakal diyelim bari, sessiz sakin bir abimizdi.

    YanıtlaSil
  5. bence soğukta iyi oynuyor bu arkadaş gs sami yeni klimalarla donatsın :-)

    YanıtlaSil
  6. cocosiyankino22 Ocak 2010 17:02

    ya kewel sezonu kapamış diyolar. kalpten gidecem şimdi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder