Hikmet Karaman'ı KınıyorlarMIŞ!

Hazret haklı; adamlar ailecek ülke futbolunu dinamitliyorlar, biz bırak kınamayı elimiz cebimizde izliyoruz. Yok Elano hizipçiymiş, Saha geliyormuş, Arda çok cevval bir kaptan olup çıkmış... boş boş konuşup duruyoruz.
Bu eski ve komik oyunun bize düşen kısmında artık Gökçek hanedanlığı gerçekliği var ve bu şimdilik sadece Ankaragücü özelinde çirkinleşiyor yarın eminim ki; her istediğini yaptıran mızıklı çocuk edasıyla bu çirkinlik tüm kademelere yayılacak.
Biz devam edelim izlemeye, Real-Barça maçını da gidip sinemada izleyelim... Olmadı bu kayıtsızlıkla Kuala Lumpur Futbolu hakkında endişe beyan edelim...
Bu nasıl bir işgencedir Tanrım!

(BU arada içimden kopup geldi; Allah İlhan Cavcav'a uzun ömürler versin.)

Yorumlar

  1. ayıp hakikaten ya, ben ki ankaraya belki 3-4 kez gitmiş, ankaragücünün 3-4 maçını o da tv den seyretmiş biri olarak tarihinden dolayı sevdiğim kulüpten utanıyorum. bence taraflar fc united örneğinde olduğu gibi kursun bir amatör takım, şahlandırsın, mutlaka bir sahip çıkan da çıkar. çıkarsın birinci lige. bir de benim anlamadığım ankaraspor madem düşürüldü, ankaragücü niye düşürülmedi. bir suç varsa bunun cezasını niye tek takım çekti. ankaragücü düşürülseydi de ankaraspor düşürülmeseydi mantıklı olacak mıydı gene?

    YanıtlaSil
  2. @önder
    yok hocam bizim taraftar sadece alkışlar, ötesi yok... benim gibileri de döver tribünden kovar... başkanları tam onlara göre artık, yapacak bişey yok.

    YanıtlaSil
  3. yazık 100 yıllık geçmişe.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder