Hazirun Cetveline Takılan Bedava Kombineler

(Böyle iğrenç bir kare var mı be?)



  • Bütün borçlar silinecek.

  • 1 Eylül gününe kadar bomba transferler yapılacak.

  • Ankaraspor'un kalbur üstü topçuları Ankaragüçlü olacak.

  • Sarayköy tesisleri Ankaragücüne verilecek.

  • Şampiyon bir takım yaratılacak.

  • Ve taraftara bedava kombine dağıtılacak.

Daha bi' dolu vaadi var bu sevimsiz sevimsiz sırıtan adamın ama ben ancak bu kadarına katlanma gücü bulabildim kendimde. 627 kongre üyesinin 600 küsürü kimlikle gelinmesi zorunlu olan kongreye gelmeyince bu büyük peşkeş 30 Ağustos tarihine ertelendi. Eşin dostun, amcanın dayının, olmadı 3-5 yaşındaki küçük Gökçekcan'ların kongre üyesi yapılabileceği bu müstesna yapılanmanın çoğunluğu sağlayamamasının garipliğinin yanında kimsenin çıt çıkarmadan hatta kabaran apışaralarından utanmadan bu süreci izlemesi Türk futbolunun ve dahi onu yönetenlerin basiretsizliğinden tutunda ... ( lan neyse küfürler düğüm düğüm oldu boğazımda)


Velhasılı bu sırıtmasında bin kunduz gırtlaklanan anakent belediye başkanının ve onun o çok sevimli, yetenekli ve yücelerin yücesi oğlunun Ankaragücü takımının yeni sahibi olmasında emeği geçen; başta Ankaragücünün tarihi boyunca başına gelen en büyük talihsizlik Cemal Aydın'a, tribünde çekirdek çitlerken bi' anda başkan oldum sanrısına düşen fonksiyon özürlü Cengiz Topel Yıldırım'a (ki aslında başkanlığa en çok yakıştırdığım adamdır/garip), üç sezondur kendi çıkarları için "Gökçek başkan Ankaragücü şampiyon" diye heyheylenen stad önü şuursuzlarına ve bu koca peşkeşi izlemekle yetinen, Gökçek ve familyasının ülke futboluna tebelleş olmasına izin veren federasyona teşekkürlerimi sunarak; bu tarihten sonraki olası tüm başarılara lanet olsun cümlesi eşliğinde, bu utanç silinip unutulana (!) kadar Ankaragücünü sefil hayatımdan çıkarıyorum.

(Sinirden yazı felan hak getire, bu da böyle bi' saçmalık oldu. Kombine alacaklarada pilav üstü Ankara döneri tavsiye ediyorum)

Yorumlar