What İs The Matrix ?


Hoca rahat uyusun da; haykırmak istiyorum kardeşim doyunca: HERŞEY MONTAJ LAN! diye. Hep aynı sabaha uyanan sersem bi' balığa döndüm... Tamam futbol basit bi' oyun, bu kadarına amenna. İyi de abicim bir arpa boyu bile yol gidemeyecek mi bu basit oyun ülkemde? Vizyon, misyon ve daha bin türlü ajitasyonla durmadan heyheylenip, menzilleri uzak asyayı aşamayanlar, fırtınada sığınılacak limanları ezberine almış futbol dogmatikleri ve Fotomaç kalibreli spor basını! Lan bi' gidin... Bi' gidin de ülke futbolu ciğerine bi' temiz hava alsın, broşlarını açsın kanat kanat... ! Kendi yanılgılarından kahraman yaratan sözümona spor yöneticileri, kendini kahraman sanan hayal emekçileri, başınızı pencereden çıkarıp gerçeğe bakın lan!
Şenol Güneş üç buçuk yıllık imzayı atmış, ilk antremanına da çıkmış... Adama bir de Şenol Ferguson diyorlar. Madem herşey başa dönüyor kovsunlar lan Rijkaard'ı da Coşkun Özarı geçsin takımın başına, Ali Şen'i çağırın bu hafta maça: purosundan dumanlansın, bi' tane de Yugoslav topçu getirsin yanında. Bak unutuyordum bi' Muhammet vardı Galatasaray'da beyin kanaması mı ne geçirmişti, tez elden geçmiş olsun denilsin ona da... İşte o çok yüce vizyon ve misyon bu bizde madem, Şenol Güneş'le birlikte duran topların başına da Hami geçsin, bi' de Hamdi vardı, kel, onu da bulsunlar eğer saç ektirmediyse savunmaya canlılık getirir... Şenol Güneş aşısı tutmazsa da sırada Özkan Sümer var nasıl olsa, o da olmadı daha da başa dönülebilir. Tüm çıldırmışlıklar olasılık dahilinde yurdumda.
Bu arada bi' Ali Osman Renklibay vardı, n'oldu ki ona? Lan harbi ciddiyim, haber alan varsa ses etsin.
(Yanlış anlaşılmasın, Şenol Güneş'i severim. Fatih Terim'in koca egosu, Mustafa Denizli'nin üçüncü kattan aşşağıya seslenen baba(!) tavrının yanında eli öpülecek bi' adamdır. Artı bildiğim kadarıyla harbi harbi ADAMDIR. Ve/fakat olmuyor kardeşim. Kendini harcadığı gibi istemeden Trabzonu da bu kısır döngü içerisinde törpülüyor. Yapmayın n'olur, turp sıkmayın futbol zevkimizin içine, bak darlandım sabahın köründe ayaklandım yine.)

Yorumlar

  1. yapılabilecek tek hamle vardı şu aşamada, o da şenol güneş'i getirmekti. aynı, bjk'nin onca td öğütmesinden sonra denizli'yi getirmesi gibi..

    şg ts'yi toparlar bence, ama adama o müsamaha gösterilir mi şüphedeyim. gösterilmezse salaklık olur gerçi. bu ligin iyi bir trabzon'a ihtiyacı var. umarım şg'nin arkasında durur ts taraftarı..

    YanıtlaSil
  2. Trabzon için görece doğru bi' seçim olsa da Şenol Güneş için pek manıklı olmadığı kesin.
    Nihayetinde mülayim bi' adam; şehre karşı da hep borçlu -da bu davul zurnayla karşılama yapan alacaklılar sezon sonunda zurnayı ellerinden bırakırsa ne olacak onu merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ali Osman Renklibay nerden aklina geldi? acayip uzun cümleler kurardi mac sonu röportajlarinda. cümlenin basi ve sonu kaybolur giderdi

    YanıtlaSil
  4. ya ali osman hoca efsanedir benim gözümde, zamanına göre iyi de hocaydı. ankaragüçlülerde yeri ayrıdır.

    YanıtlaSil
  5. bence 2010 baslangıc performansına gore revize etmelisin yazıyı...

    YanıtlaSil
  6. @adsız
    bence şenol güneş'in yüce gönüllülüğü karşısında susuz yutmalıyım bu yazıyı :(
    özür niyetine bi' güzelleme hakkıdır, bu trabzon'un en güzel adamının... ki tükürdüğümü hep şenol hoca yalattırsın bana, vallaha razıyım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder