Rijkaard Badmintondan da Anlamıyor...


Gece gece aklıma geldi. Garantici milletiz arkadaş biz. Yeni bi' şey görünce tıslıyoruz mütemadiyen. Ha şimdi Rijkaard'ın yenilik baabında yaptığı ne ki? gibi bi soru sorulabilir tabi; onu bilemiyoruz şimdi, ve bu cellat nişancılar salya akıtıp ağız dolusu çemkirmeye başladıklarından kelli bi' ihtimal bilemeyedebiliriz gibime geliyor.
Misal Bilgin Gökberk'ten zerre hazzetmem. Ayhan Sicimoğlu'ndan hallice bi' algısı var zihnimde. Fekat geçenlerde doğru bi' tespit dillendirmiş; (lan semiolojik olarak da çözümledim içinde hiç İtalya lafı geçmiyor, ima bile yok) özetle biz bu adamın herşeyine karışıp, hep yanlış yaptığından dem vuruyorsak, niye getirdik kardeşim adamı o zaman? gibi bir serzeniş cümlesiydi. Senyor Gökberk haklı arkadaşım. Lan bi' bırak adam bildiği gibi yapsın, başarısız olunca ilahaki gidecek, olmazsa sana methiye düzmen için yer ve zaman verecek. Hem arada sırtını sıvazlayan, alttan alta seni gazlayan her Daum nene yetmiyor ki? Bütün genel-geçer futbol klişelerine ve senin dar kalıplarına cuk diye oturuyor, oturmadıklarına da bi' ayar çekip sığışabiliyor.
Sakin olun hacılar; Ersun Yenal mızmızlanmalarına, Hıncal sosyopatlığına gerek yok; adam en nihayetinde Rijkaard lan, hani o şahane tripotta Gullit'le Van Basten'in üçüncü ayağı. Lan hani o kadife ayaklı... ... ...

Yorumlar